Vragen? Bel ons 088 765 1800| info@bouwenindustrie.nl
Laden
Product(en) toevoegen...

Werken bij Polvo B.V.

Weet je niet van opgeven, ben je doelgericht, gemotiveerd, houd je van uitdagingen en ben je zeker geen  watje, dan wordt het tijd om kennis te maken met Polvo B.V. Met de juiste instelling is the sky the limit!

Bij Polvo B.V. zijn we altijd op zoek naar mensen om ons bedrijf beter te maken. Met 14 groothandels en 51 winkels door heel Nederland, zijn er overal en altijd uitdagingen te vinden! 

Jij bént Polvo voor een klant
Dat het bij Polvo echte professionals zijn merk je snel genoeg. Natuurlijk telt hoe groot een bedrijf is, hoeveel vestigingen het heeft, aan welke grote projecten het zijn naam heeft verbonden, hoe breed het assortiment is en hoe lang het al bestaat.

Maar wij vinden het vooral mooi wanneer wij door onze klant persoonlijk worden gekend. Dat je bij een klant door een willekeurige medewerker bij de voornaam wordt genoemd. Dat gebeurt bij Polvo. Bij zo’n bedrijf kan je één van de trotse collega’s worden. Polvo biedt vele oplossingen (toegangscontrole, deurautomatiek, vergrendelingen, sluitsystemen) waardoor je te maken krijgt met een diversiteit aan technieken. Je hebt veel contact met klanten, jij bent daardoor het visitekaartje van Polvo.

Wil jij werken in een bedrijf waar de medewerker centraal staat en zoek jij een afwisselende technische baan met veel vrijheid?
Solliciteer dan direct!Laden
Laden
Ok