Vragen? Bel ons 088 765 1800| info@bouwenindustrie.nl
Laden
Product(en) toevoegen...

Altrex Nimba, de professionele lichtgewicht trap

maandag 25 maart 2024
De Nimba is de ideale keuze wanneer reguliere huishoudtrappen niet voldoen en zware industriële trappen te log zijn. 

Altrex Nimba, de professionele lichtgewicht trap

In de vaak mobiele bouwwereld is de behoefte aan een makkelijk te hanteren, lichtgewicht trap groot.
Deze behoefte wordt regelmatig ingevuld met een huishoudtrap maar zoals de naam al aangeeft is die niet geschikt en ook niet toegestaan voor professioneel gebruik.

Ongelukken met huishoudtrappen kunnen resulteren in hoge kosten voor werkgever of zelfstandigen.
Altrex is in dat gat gesprongen en heeft de Nimba trap op de markt gebracht

Image title


De Nimba trap is enkel oploopbaar, licht in gewicht, comfortabel en veelzijdigImage title

De Nimba is de ideale keuze wanneer reguliere huishoudtrappen niet voldoen en zware industriële trappen te log zijn. Deze lichtgewicht trap beschikt over extra diepe treden waardoor je op iedere trede comfortabel staat. Niet alleen de treden, maar ook de voeten zijn extra groot en voorzien van een anti-slipprofiel. Dit samen zorgt ervoor dat de trap veel grip heeft, zelfs op gladde of zachte ondergronden.

Naast comfort onderscheidt de Nimba zich ook op het gebied van gebruiksgemak. Met het lichte gewicht en een tooltray voorzien van diverse uitsparingen, heb je altijd je gereedschap binnen handbereik. De geïntegreerde emmerhaak zorgt ervoor dat je een emmer ook altijd gemakkelijk kunt gebruiken op hoogte. Klaar met de klus? Opgevouwen heeft de Nimba slechts een opbergdiepte van 15 centimeter, waardoor je deze trap gemakkelijk op kunt bergen en vervoeren.

Hoog sta comfort
De Nimba heeft treden van maar liefst 110 millimeter diep. Hierdoor geniet je van een extra groot sta oppervlak en sta je op iedere trede comfortabel.


Handen vrijImage title
Dankzij de handige geïntegreerde emmerhaak heb je jouw emmer altijd binnen handbereik, zonder dat je deze vast hoeft te houden. Ideaal voor schoonmaakwerkzaamheden op hoogte.

Alles bij de hand
De Nimba beschikt over een slimme tooltray met diverse uitsparingen. Hierdoor heb je jouw gereedschap altijd bij de hand.Image titleVeel grip op alle ondergronden
Met zijn extra grote voeten voorzien van anti-slipprofiel biedt de Nimba veel grip, zelfs op zachte en gladde ondergronden. Dit voorkomt het risico van wegglijden.
De Nimba trap is momenteel verkrijgbaar in 3, 4, 5 of 6 treden. Uitbreiding met de 7 en 8 treden zal de komende maanden plaats vinden.

Laden
Laden